Najnovšie recenzie zo sekcie Brzdové kvapaliny
Odporúča produkt
- Tento produkt som si vybral preto, lebo je na vysokej kvalitatívnej úrovni, používam ho s obľubou a okrem toho je dobrá cena. Vhodný pre široký okruh motoristov.
Odporúča produkt
- Tento produkt som si vybral preto, lebo je na vysokej kvalitatívnej úrovni, používam ho s obľubou a okrem toho je dobrá cena a je vhodný pre široký okruh motoristov.
Odporúča produkt
- Som maximálne spokojný s kvalitou produktu za rozumnú cenu po porovnaní iných značiek. Som rozhodnutý, že si budem vždy nakupovať uvedený výrobok, odporúčam si ho nakúpiť.
- kvalitný produkt
všetko je pozitývne
Odporúča produkt
- v porovnaní kvalita - cena super
- Výrobok ok
- spokojnosť
- Cena/ kvalita
Vyhovuje z skvelu cenu
Odporúča produkt
- Spokojnosť s produktom. Produkt spĺňal moje očakávania. Určite tento produkt odporúčam.
Zobrazujem 21 - 40 zo 241 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...13 Ďalšie »